Profileringsartikler

VI LEVERER PROFILERINGSARTIKLER I BERGEN!

Profileringsartikler er noe vi har hjulpet kunder i Bergen og omegn med i over 25 år. Som medlem av Gosh-kjeden har vi et stort utvalg av tekstil- og profilartikler til konkurransedyktige priser. Sortiment inkluderer alt fra de nyeste og mest populære duppedingser og strøartikler til eksklusive gaver og klær fra de hotteste merkevareleverandørene. Se gjerne hva vi kan tilby deg og din bedrift i dag ved å besøke vår nettbutikk.

SE PRODUKTER

TEKSTIL OG ARBEIDSKLÆR

Klær med bedriftens logo og kjennemerker på er kanskje den vanligste formen for firmaprofilering. Profilerte klær styrker en bedrifts identitet og er en effektiv måte å oppnå oppmerksomhet på. Vi har et bredt utvalg av profilklær og arbeidstøy som vi kan tilpasse din bedrift. I sortimentet finner du alt fra t-skjorter og topper, piqueskjorter, fleece, bukser, ytterjakker, capser og mye mer. Alle klær kan trykkes med din logo eller design, og det passer i de fleste bransjer.

PROFILARTIKLER

Reklame- og profileringsartikler har et stort bruksområde og gir rom for å skreddersy eksponeringen til kunder, ansatte eller potensielle kunder. Vi leverer et stort utvalg strøartikler, giveaways, firmagaver og annet reklamemateriell med logoprofilering.

Klikk her for å se produkter i vår nettbutikk

HVORFOR ER PROFILERINGSARTIKLER VIKTIG?

Profileringsartikler handler om å gjøre bedriften din synlig. Som bedriftseier stiller du deg gjerne spørsmålet om hvorfor du skal bruke penger innkjøp av klær og utstyr med logoen din på. Vi mener det finnes flere grunner til at dette er en gunstig investering. Under ser du noen av de viktigste faktorene rundt dette.

  • Skaper en følelse av samhold mellom de ansatte
  • Synlighet i ulike sammenhenger øker kjennskap
  • Gir en helhetlig profil som styrker det profesjonelle inntrykket av bedriften
VENNLIGST BRUK KONTAKTSKJEMAET VED FORESPØRSLER.